Spinatiomlett kaerahelvestega

Üle pika aja jälle omletinädal. Seekord leidsin põneva retsepti, kus omletti oli lisatud kaerahelbeid! Väga hea idee. Nii saab omlett veel täitvam. Selle söögiga pole küll probleemi lõunani vastu pidamisel.

Idee siit.

ühele (154 kcal/100 g)

2016-07-04 18.12.33.jpg

  • 2 muna
  • 15 g täisterakaerahelbeid
  • 30 ml piima
  • näpuotsatäis soola
  • peotäis spinatit (20 g)
  • vajadusel veidi kookosõli (ma sain ilma hakkama)
  • serveerimiseks tomatit, redist, rohelist sibulat, röstitud päevalille- ja kõrvitsaseemneid, pipart

Löö munad kaussi ja vispelda kaerahelveste, piima ja soolaga kokku. Pane mittenakkuv pann keskmisele kuumusel ja kuumuta sellel spinatit, kuni see hakkab kokku tõmbuma. Lisa munasegu. Küpseta omlett meelepärase küpsusastmeni.

2016-07-04 18.08.35.jpg

Libista omlett taldrikule ja serveeri nt tomati, redise, rohelise sibula ja röstitud päevalille- ja kõrvitsaseemnetega. Raputa peale pipart.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s