Lõhekoogid

Nii väheste koostisosadega retsepte on lausa lust teha. Maitsestamisega ei pea ka vaeva nägema, sest tulisuse saab roog karripastast ja soolasuse kalakastmest. Omalt poolt lisatud till oli väga hea mõte, soovitan. Juurde keetsin punast riisi, mille maitsestasin sweet chilli kastmega, ning tükeldasin pool avokaadot. Oleks juurde tahtnud!

Idee siit.

neljale (200 kcal/100 g)

2016-07-13 17.55.04.jpg

  • 800 g hakitud lõhe vm meelepärase kala nahata fileed (mul oli 690 g)
  • 2 spl kuni 4 spl punast karripastat (panin igaks juhuks 2 spl ehk 30 g, aga oleksin ka tulisemat talunud)
  • 2 muna
  • 3 spl kalakastet
  • 3 spl maisitärklist (21 g)
  • 4 spl hakitud peterselli (panin 15 g peterselli ja 10 g tilli)

Aseta kõik koostisosad köögikombaini ja töötle ühtlaseks seguks. Vormi märgade käte ja supilusika abil  u 22 väikest koogikest. Aseta pooleks tunniks külmkappi, et need taheneksid.

Prae pannil keskmisest pisut kõrgemal kuumusel kummaltki poolt 2 min kuni 3 minutit ja serveeri kohe. Mina õli ei kasutanud, sest mul on hea mittenakkuv pann :)

2016-07-13 17.53.06.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s