Pommurullid feta ja päikesekuivatatud tomatitega

Üldiselt mulle üldse ei meeldi pommu, aga siin roas oli see täitsa söödav. Täidis oli mõnusalt tugevamaitseline. Ema jaoks aga jäi see päikesekuivatatud tomati tõttu liiga happeliseks. Mind ei häirinud üldse. Lisaks on rullides/rullidel veel kahte sorti juustu ning rohkelt basiilikut.

Idee siit.

kolmele (143 kcal/100 g)

2016-07-16 18.57.16.jpg

  • 2 pommut (890 g)
  • soola
  • 125 g päikesekuivatatud tomateid
  • 10 g küüslauku
  • 1 spl seesamiõli
  • võid
  • 150 g feta juustu
  • värsket basiilikut (35 g)
  • pipart
  • 100 g juustu

Lõika pommud u 0,5 cm viiludeks ja maitsesta soolaga. Lase natuke seista. Seni purusta blenderis päikesekuivatatud tomatid küüslaugu ja seesamiõliga. Määri suuremat sorti ahjuvorm võiga.

Kuumuta ahi 200 kraadini.

Prae pommuviilud kõrgel kuumusel natuke pehmemaks, et neid oleks parasjagu mugav rulli keerata. Määri igale rullile natuke fetat ja päikesekuivatatud tomati pastat, puista peale värsket basiilikut, jahvata pipart ja keera rulli. Laota saadud rullid ahjuvormi ja puista peale riivitud juust.

2016-07-16 18.01.14.jpg2016-07-16 18.03.23.jpg

Küpseta pommurulle 20 minutit fooliumi all ja 20 minutit ilma fooliumita. Puista valmis roale peale värskeid basiilikulehti.

2016-07-16 18.47.29.jpg2016-07-16 19.05.14.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s