Eriline mugavusroog, mis pärast päev otsa aias möllamist hea kiirelt valmis keeta. Lihana tuleb kasutada sellist liha, mis keetmisaja jooksul üle ei kee (nt vürtsikas vorst või sink, kalkuni- või kanakintsuliha). Või lisada liha hiljem. Mulle tundus, et vedelikku oli veits palju ja keetes see kuhugi ei kadunud. Või lihtsalt pole harjunud nii mahlast pastat sööma :D Maitse oli superhää ja valmistuskäik ikka absurdselt lihtne.
Idee siit.
kahele (86 kcal/100 g)
- 500 ml puljongit
- 75 g meelepärase kujuga pastat (mul olid täistera-penne‘d)
- 75 g kirsstomateid
- 55 g kukeseeni
- 50 g küüslauguga toorjuustu
- 40 g viilutatud chorizo vorsti (panin maasuitsusinki)
- 40 g päikesekuivatatud tomatit
- 5 g hakitud küüslauku
- 20 g värsket basiilikut
Mõõda puljong potti, lisa kõik koostisosad välja arvatud värske basiilik ja keeda 10 min kuni 15 minutit vastavalt pasta valmimisajale. Kui roog on valmis, lisa värske rebitud basiilik ja soovi korral värskelt riivitud parmesani juustu.