Ühe poti pasta

Eriline mugavusroog, mis pärast päev otsa aias möllamist hea kiirelt valmis keeta. Lihana tuleb kasutada sellist liha, mis keetmisaja jooksul üle ei kee (nt vürtsikas vorst või sink, kalkuni- või kanakintsuliha). Või lisada liha hiljem. Mulle tundus, et vedelikku oli veits palju ja keetes see kuhugi ei kadunud. Või lihtsalt pole harjunud nii mahlast pastat sööma :D Maitse oli superhää ja valmistuskäik ikka absurdselt lihtne.

Idee siit.

kahele (86 kcal/100 g)

2016-07-18 19.24.39.jpg

  • 500 ml puljongit
  • 75 g meelepärase kujuga pastat (mul olid täistera-penne‘d)
  • 75 g kirsstomateid
  • 55 g kukeseeni
  • 50 g küüslauguga toorjuustu
  • 40 g viilutatud chorizo vorsti (panin maasuitsusinki)
  • 40 g päikesekuivatatud tomatit
  • 5 g hakitud küüslauku
  • 20 g värsket basiilikut

Mõõda puljong potti, lisa kõik koostisosad välja arvatud värske basiilik ja keeda 10 min kuni 15 minutit vastavalt pasta valmimisajale. Kui roog on valmis, lisa värske rebitud basiilik ja soovi korral värskelt riivitud parmesani juustu.

2016-07-18 19.13.11.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s