Pasta suvikõrvitsa ja tomatiga

Minu jaoks liiga igav ja iseloomutu pastaroog. Eriti pärast sel nädalal tehtud imelist üht poti pastat. Midagi oli justkui puudu.

Idee siit.

kolmele (69 kcal/100 g)

2016-07-21 18.39.00.jpg

  • 150 g keetmata tagliatelle-pastat (kasutasin täistera-penne‘sid)
  • 1 spl oliiviõli
  • 1 sibul (65 g)
  • 30 g küüslauku
  • 2 keskmist küpset tomatit (290 g)
  • 50 g kukeseeni
  • 1 keskmine suvikõrvits (kokku 250 g)
  • 0,5 tl + 0,5 tl soola
  • 0,25 tl purustatud musta pipart
  • peotäis värsket basiilikut (15 g)

Keeda pasta al dente. Samal ajal aja pann kuumaks. Vala sellele õli ja lisa peeneks hakitud sibul. Prae paar minutit. Lisa peeneks hakitud küüslauguküüned. Prae pool minutit. Lisa tomatikuubikud ja seened ning lase mõni minut podiseda. Lõika suvikõrvitsast juurviljakoorijaga lindid, kuni sulle jääb alles vaid seemnetega keskosa. Lisa suvikõrvitsalindid podisevatele tomatitele koos ühe 0,5 tl soola ja natukese musta pipraga. Lase paar minutit podiseda. Kurna pasta ja vala see tomati-suvikõrvitsakastme sisse. Lisa hakitud basiilik ja teine 0,5 tl soola. Sega korralikult läbi ja serveeri kohe.

2016-07-21 18.28.46.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s