Tervislikud pannkoogid

Need pannkoogid on tõeliselt tervislikud. Kui tatrajahu kasutada, siis nii gluteeni- kui ka laktoosivabad. Muidu vegan retsept, aga ma kasutasin agaavisiirupi asemel mett. Tasub kindlasti serveerida magusa ja mahlase kraamiga, sest pannkoogid ise on suhteliselt kuivad ja maitsetud. Mina sõin koos kookosjogurti ja marjadega. Lisasin ka törtsu mett ja veidi India pähkli võiet.

Idee siit.

kolmele (191 kcal/100 g)

2016-07-23 13.06.05.jpg

  • 10 g purustatud linaseemneid
  • 30 ml vett
  • näpuotsatäis vanillisuhkrut
  • 20 g maapähklivõid
  • 1 spl agaavisiirupit (panin 30 g mett)
  • 1 spl küpsetuspulbrit
  • 0,5 spl soodat
  • näpuotsatäis soola
  • 480 ml (taimset) piima
  • 120 g tatrajahu (kasutasin täisteranisujahu)
  • 80 g riisijahu

Sega kausis purustatud linaseemned ja vesi ning lase minut-paar seista. Lisa vanillisuhkur, maapähklivõi, agaavisiirup, küpsetuspulber, sooda ja sool ning vispelda. Vala juurde piim ning vispelda veel. Sega juurde jahud ja sega tainas korralikult läbi. Lase sel vähemalt 5 minutit seista (võid ka eelneval päeval valmis teha ja külmikus säilitada).

Vala meelepärane kogus tainast mittenakkuvale pannile ja pruunista pannkooki mõlemalt küljelt.

2016-07-23 12.46.11.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s