Väikesed kanarullid

Minu jaoks natuke liiga liharohke täidisega pirukad. Aga see ilmselt ainult minu probleem :D Mehele meeldisid. Mõnusalt maitseküllased.

Idee siit.

u 25 tk (276 kcal/100 g)

2016-07-23 17.43.57.jpg

  • 450 g hakklihasegu broileririnnafileest
  • 15 g küüslauku
  • 120 g kuumsuitsupeekonit
  • 4 päikesekuivatatud tomatit (40 g)
  • peotäis basiilikut (30 g)
  • rohelist sibulat (20 g)
  • soola ja pipart
  • 375 g pärmi-lehttainast
  • 1 munakollane
  • 15 g seesamiseemneid

Pane hakkliha koos küüslauguga köögikombaini ning peenesta. Lisa tükeldatud peekon, hakitud päikesekuivatatud tomatid, basiilikulehed ja roheline sibul. Töötle veel 5 sekundit, et ained seguneksid. Maitsesta hoolega.

Rulli tainas kergelt jahusel laual õhukeseks, lõika pikuti pooleks. Määri pool kanahakkmassist ühele tainaribale, siis keera tainas pikemast küljest rulli. Lõika terava noaga 2,5 cm juppideks. Korda teise tainatüki ja ülejäänud täidisega. Siinkohal võib küpsetamata pirukad kuuks ajaks sügavkülma panna.

Aseta pirukad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, “õmblus” allpool. Pintselda pealt munakollasega, puista peale seesamiseemned. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit.

2016-07-23 17.01.08.jpg2016-07-23 17.39.17.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s