Suvesupp Prantsuse moodi

Kerge ja ülimalt kalorivaene suvine supp.

Idee Oma Maitsest.

kuuele (37 kcal/100 g)

2016-07-31 19.04.06.jpg

  • 400 g valgeid konservube
  • 220 g porrut
  • 1 spl oliiviõli
  • 390 g suvikõrvitsat
  • 1,5 l puljongit
  • 250 g värskeid Türgi ube
  • 3 väikesteks kuubikuteks tükeldatud tomatit (370 g)
  • 25 g küüslauku
  • 15 g värsket basiilikut
  • 50 g riivitud parmesani

Nõruta konservoad. Kuumuta peeneks hakitud porru õlis ja lisa väikesteks kuubikuteks tükeldatud suvikõrvits. Hauta 5 minutit, kuni kõrvits on pehme. Vala aedviljadele keev puljong, lisa kolm neljandikku valgetest ubadest ja Türgi oad, samuti pooled tomatid ja keeda 5 min kuni 8 minutit, kuni köögiviljad on pehmed.

Vahepeal purusta ülejäänud oad, tomatid, küüslauk ja basiilik köögikombainis pehmeks püreeks ning sega see värskelt riivitud juustuga. Sega kaste supi hulka, keeda 1 minut ja serveeri.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s