Köögiviljapada hakklihaga

Panniroog rohke köögiviljaga. Serveerisin täisterariisiga.

Idee siit.

kuuele (74 kcal/100 g)

2016-08-03 19.00.51.jpg

  • 450 g kalkunihakkliha (kintsulihast)
  • soola, pipart
  • 300 g porgandit
  • 330 g suvikõrvitsat
  • 200 g (soola)seeni
  • 245 g porrut
  • 325 g paprikat
  • 10 g ingverit
  • maitse järgi värsket tšillit
  • 1 spl oliiviõli
  • 400 g purustatud tomateid

Kuumuta mittenakkuv pann ja prae sellel hakkliha valmis. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kõrvale.

Tükelda porgand ja suvikõrvits peeneteks ribadeks, viiluta seened ja porru õhukeseks. Tükelda paprika, ingver ja tšilli. Kuumuta pannil oliiviõli ning lisa porru ja porgand. Minuti pärast lisa suvikõrvits, seened, paprika, ingver ja tšilli. Kuumuta keskmisel kuumusel mõned minutid, maitsesta soola ja pipraga. Seejärel lisa purustatud tomatid ning lase madalal kuumusel paar minutit podiseda. Mina lasin tunduvalt kauem podiseda, sest kogus on suur ja mehele krõmps porgand ei meeldi :P Kõige viimasena lisa segades juurde eelnevalt praetud hakkliha.

2016-08-03 19.11.43.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s