Tomatine suvikõrvitsasupp juustuga

See supp üllatas. Lihsalt meeldis väga, kuigi koostisosi oli vähe ja need tundusid nii tavalised. Süües oli tunne nagu oleks seal ka kartul sees, aga polnud ju :D Toorjuustu lisamine tekitas aga kerge peedisupi tunde, mida alati hapukoorega söön. Kreemine ja värske supp.

Idee siit.

kuuele (52 kcal/100 g)

2016-08-10 18.55.53.jpg

  • 1 kg suvikõrvitsat
  • 2 sibulat (160 g)
  • maitse järgi värsket tšillit
  • 1 spl oliiviõli
  • 600 g tomateid
  • 8 dl köögiviljapuljongit
  • 150 g küüslauguga toorjuustu
  • soola
  • 1 spl sidrunimahla
  • 10 g hakitud tilli
  • 100 g riivitud juustu

Lõika suvikõrvitsad väikesteks kuubikuteks. Haki sibulad ja tšilli. Kuumuta kõike suure poti põhjas õlis umbes 10 min kuni 15 minutit. Lisa tükeldatud tomatid ja puljong. Keeda 10 min kuni 15 minutit. Lisa lõpuks lusikatäie haaval toorjuust ning maitsesta soola ja sidrunimahlaga. Puista sisse hakitud till. Serveeri riivitud juustuga. Mina segasin juustu supi sisse.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s