Šokolaadimüsli tatraga

Ja veel üks tatramüsli. Siin on küll ka kaerahelbed sees. Šokolaadise maitse annab kakao, nii et müsli on ikkagi väga tervislik. Mulle meeldis!

Idee siit.

u 350 g (500 kcal/100 g)

2016-08-13 18.46.27.jpg

  • 75 g hakitud pähkleid (panin 15 g pistaatsiapähkleid, 10 g mandleid, 25 g India pähkleid, 25 g metspähkleid)
  • 100 g täisterakaerahelbeid
  • 50 g toortatart
  • 25 g päevalilleseemneid
  • 15 g kõrvitsaseemneid
  • 10 g kakaod
  • 75 g mett
  • 1 spl kookosõli (13 g)

Kuumuta ahi 180 kraadini.

Haki pähklid ja mandlid väiksemaks.

Sega suures kausis kuivad koostisosad (pähklid/mandlid, kaerahelbed, toortatar, päevalille- ja kõrvitsaseemned, kakao). Seejärel lisa mesi ja kookosõli. Sega hoolega, et kuivad koostisosad saaks korralikult mee ja kookosõliga kokku.

Vala müsli küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta seda u 15 min kuni 20 minutit. Sega iga 5 minuti tagant, et see kõrbema ei läheks. Kui müsli valmis, võta see ahjust välja, lase veidi jahtuda ja säilita õhukindlas purgis.

2016-08-13 18.40.52.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s