Sealihalõigud sinepi-siidrikastmes

Praeliha söön ma heal juhul kord aastas, nii et see roog tundus mulle kohe eriti hea :D

Idee siit.

kuuele (288 kcal/100 g)

2016-08-13 19.21.01.jpg

  • 2 spl oliiviõli
  • paar küünt küüslauku
  • 1 kg seakarbonaadi
  • soola, pipart
  • 250 ml kuivemat naturaalset siidrit
  • 20 g sinepit
  • 200 ml vahukoort

 

Kuumuta pannil oliiviõli, lisa kergelt katkisurutud küüslauguküüned ning kuumuta tasasel tulel 2 min kuni 3 minutit, et õli veidi maitsestuks. Eemalda küüslauguküüned ning viska minema.

Tambi sealihakotletid kahe toidukiletüki vahel lihahaamriga veidi õhemaks, maitsesta soola-pipraga. Tõsta mõõdukalt kuumale pannile ning prae mõlemalt poolt umbes viis minutit kuni pruunistumiseni. Tõsta taldrikule ja kata fooliumiga.

Kalla pannile siider, sega ning lase umbes 2 minutit podiseda. Lisa sinep, sega läbi. Lisa vahukoor ning kuumuta paar minutit.

2016-08-13 19.15.09.jpg

Tõsta praetud sealihalõigud taldrikutele ning tõsta peale paar lusikatäit sinepi-siidrikastet.

2016-08-13 19.30.13.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s