Suvikõrvitsa-tomativorm

Mul olid suvikõrvitsad ja tomatid nii eri suurustega, et roog tuli päris kole. Maitse oli okei, aga minu jaoks jäi midagi puudu. Õnneks mees sõi hea meelega :D

Idee siit.

kuuele (48 kcal/100 g)

2016-08-13 18.22.09.jpg2016-08-13 19.30.13

  • 900 g suvikõrvitsat
  • 900 g tomatit
  • 325 g sibulat
  • natuke oliiviõli
  • soola
  • 20 g küüslauku
  • 15 g rohelist sibulat
  • 3 spl värsket punet (panin kuivatatud punet)
  • 150 g riivitud parmesani

Loputa suvikõrvits ja tomatid ning lõika umbes 5 mm paksusteks viiludeks. Lõika sibulad võimalikult õhukesteks viiludeks. Lao köögiviljaviilud õlitatud ahjuvormi.

Piserda köögiviljadele veidi õli, maitsesta soolaga. Puista peale hakitud küüslauk, roheline sibul, pune ja ka juust. Küpseta 25 min kuni 30 minutit 200-kraadises ahjus, nii et köögivili pehmeneb ja maitsestub.

2016-08-13 17.33.48.jpg2016-08-13 17.50.22.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s