Lihtne ja maitsev vormiroog, mis sobib hästi riisiga.
Idee siit.
kuuele (135 kcal/100 g)
Vorm:
- 700 g kanafileed (mul oli 660 g)
- 1 spl õli
- 2 suvikõrvitsat (800 g)
- 1 dl hakitud basiilikut (20 g)
- 0,5 tl pipart
Kaste:
- 6 dl piima
- 4 spl nisujahu (60 g)
- 300 g riivitud juustu
- 1 tl soola
- 0,5 tl karripulbrit
- 0,5 tl valget pipart
Pruunista viiludeks lõigatud kanafileed pannil õlis, tõsta seejärel küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi.
Lõika suvikõrvits viiludeks ja laota ahjuvormi kanaviiludele. Puista peale hakitud basiilik ja maitsesta pipraga.
Sega potis piim ja jahu ning kuumuta pidevalt segades keemiseni. Tõsta pott tulelt, lisa riivjuust ja maitseained.
Vala vorm kastmega üle ning küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.
Advertisements