Kukeseenekaste

Mmmmmmm!

Idee siit.

u 700 g (115 kcal/100 g)

2016-09-03 19.01.48.jpg

  • 300 g kukeseeni
  • 50 g sibulat
  • 1 spl võid
  • soola
  • 3 dl kohvikoort (panin 2 dl kohvikoort ja 1 dl piima)
  • 1 spl jahu
  • 20 g tilli
  • 100 g Merevaiku (kukeseenemaitselist)

Puhasta kukeseened, suuremad tükelda. Pane seened kuivale pannile ja tõsta tulele. Kuumuta seeni kuni nendest eralduv vesi on peaaegu täielikult aurustunud. Vahepeal võta pannilt ära tekkinud vahtu. Pane pannile hakitud sibul. Lisa 1 spl võid, raputa peale soola ning prae seened/sibul kergelt läbi.

Kastmeks võta kohvikoor ning sega selle sisse 1 spl kuni 2 spl jahu (sõltuvalt sellest kui paksu kastet soovid). Kui jahu on lahustunud,  kalla segu pannile seente juurde ning kuumuta kuni kaste pakseneb. Raputa peale värsket tilli ja sega hulka Merevaik.

2016-09-03 19.37.46.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s