Kaerahelbe-omlett hummuse ja tomatitega

Mmmm. Vot see oli maitsev, kiire ja lihtne hommikusöök.

Idee siit.

ühele (omlett ilma katteta 206 kcal/100 g)

2016-09-13 17.58.35.jpg

Omlett:

  • 2 muna
  • 20 g täisterakaerahelbeid
  • 5 g linaseemneid
  • näpuotsatäis soola, Cayenne’i pipart ja suitsutatud paprikapulbrit

Katteks:

  • 80 g kirsstomateid
  • 25 g päikesekuivatatud tomateid
  • murulauku
  • 80 g hummust (kasutasin päikesekuivatatud tomati/basiilikumaitselist)

Löö munad kaussi. Lisa kaerahelbed, linaseemned ja maitseained. Vispelda hoolega kokku.

Kuumuta mittenakkuv pann keskmisel kuumusel ja vala sellele omlett. Küpseta 3 min kuni 4 min, kuni see on peaaegu läbi küpsenud, ja seejärel keera teine külg. Küpseta veel 1 min kuni 2 min.

Lõika kirsstomatid pooleks ning haki päikesekuivatatud tomatid ja murulauk. Pane omlett taldrikule, määri sellele hummus ning lisa tomatid ja päikesekuivatatud tomatid. Raputa peale murulauk ja soovi korral veel pipart.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s