Hommikusöök halloumi’ga

Olin mõni aeg tagasi suur halloumi fänn. Nüüd aga ei leia poest enam seda õiget halloumi‘t, mis hästi maitseks ja praadides krõbedaks läheks, ja see rikub mu jaoks kõik ära. Tomatid oleks pigem läbikuumutamata jätnud. Parim osa oli avokaado :D

Idee siit.

ühele (praetud halloumi ja tomat 301 kcal/100 g)

2016-09-14 17.29.43.jpg

  • 1 spl päevalille- ja kõrvitsaseemneid (panin mõlemaid 5 g)
  • 3 viilu halloumi‘t (70 g)
  • 3 kirsstomatit (30 g)
  • 45 g redist
  • 50 g kurki
  • pool avokaadot (60 g)
  • sidrunipipart
  • viil rukkileiba
  • soola, pipart

Kuumuta mittenakkuv pann keskmisel kuumusel. Rösti seemneid kuni need on kuldsed. Võta pannilt.

Seejärel kuumuta halloumi‘t ja poolitatud tomateid, millel lõikepool vastu panni. Küpseta 2 min kuni 3 min, kuni juust on kuldne, seejärel keera see ümber ja küpseta veel 1 min kuni 2 min.

Viiluta redised ja kurgid. Lõika avokaado pooleks, eemalda sellelt kivi, raputa üle sidrunipipraga ja kata seemnetega.

Rösti soovi korral ka leib.

Pane kõik taldrikule ja maitsesta soola, pipraga.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s