Kaeravahvlid

Maitselt ühed parimad vahvlid, mis teinud olen. Tekstuur oli tihke, nii et kõrvale tuleks süüa mahlast lisandit. Maasikamoos oli selleks ideaalne. Vahvlid ei jäänud eriti raudade külge ja küpsesid isegi meie pere jama masinaga suhteliselt krõbedaks.

Idee siit.

kolmele (285 kcal/100 g)

2016-09-17 12.01.47.jpg

  • 2 suurt banaan (260 g)
  • 4 muna
  • 2 spl kookosõli
  • 2 tl vanillisuhkrut
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 180 g kaerajahu (panin 80 g kaerajahu ja 100 g kaerakliisid)
  • 100 ml piima

Eelkuumuta vahvlirauad.

Pane banaanid kaussi ja purusta kahvliga. Löö kaussi ka munad ja lisa kookosõli, vanillisuhkur ja küpsetuspulber. Vispelda ühtlaseks ja vahuseks tainaks. Sega hulka kaerajahu. Lisa piim ja sega veel.

Pane u 2 spl tainast vahvli kohta vahvliraudade vahele ja küpseta vahvlid kuldseks. Serveeri maasikate ja/või maasikamoosiga.

2016-09-17 11.44.41.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s