Täisterapasta suvikõrvitsanuudlitega ning päiksekuivatatud tomati kastmega

Jällegi tegin lõunaks suvikõrvitsanuudleid. Seekord tomatises kastmes. Ülimaitsev, aga kahjuks mitte eriti täitev :(

Idee siit.

neljale (79 kcal/100 g)

2016-09-19 17.43.15.jpg

  • 200 g päiksekuivatatud tomateid
  • 150 g värskeid tomateid
  • 2 küüslauguküünt (13 g)
  • 1 spl oliiviõli
  • peotäis värsket basiilikut või 1 tl kuivatatud basiilikut (panin 16 g värsket)
  • 50 g täisteraspagette
  • 640 g suvikõrvitsat

Blenderda päiksekuivatatud tomatid, värsked tomatid, küüslauguküüned, oliiviõli ja basiilik ühtlaseks kastmeks.

Keeda täisterapasta kergelt soolaga maitsestatud veel pakendil antud keetmisajaga al dente.

Kasuta köögiviljakoorijat või spetsiaalselt köögivilja ribastajat ning tõmba suvikõrvitsast pikad ribad. Suvikõrvitsa sisemine pehmema osa võid lisada kastme hulka ning ühtlaseks püreestada.

Aja pann kuumaks, lisa kaste ning hetke pärast suvikõrvitsaribad ja täisterapasta. Kuumuta 1 min kuni 2 minutit. Serveeri soojalt.

2016-09-19 17.32.30.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s