Suvikõrvitsa-fetajuustukreemsupp

Mulle selle supi tekstuur eriti ei meeldinud. Maitse jäi ka keskpäraseks. Soojendasime mehega supi muidugi üles, sest külmsupid on meile võõras teema. Ehk oli asi siis selles.

Idee Oma Maitsest.

kuuele (43 kcal/100 g)

2016-09-27 18.02.13.jpg

  • 1,2 kg suvikõrvitsat
  • 50 g basiilikut
  • 8 dl puljongit
  • 40 ml sidrunimahla
  • 25 g küüslauku
  • 300 g fetat
  • soola, suhkrut

Tükelda suvikõrvitsad ja pane blendrisse koos basiiliku, puljongi, sidrunimahla, riivitud küüslauguküüne ja 200 g fetaga. Blenderda kreemjaks. Maitsesta meresoola ja suhkruga.

Jahuta suppi tunnike külmikus, võid valmis teha ka eelmisel päeval.

Serveerimisel aseta igale portsjonile allesjäänud feta tükikesi.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s