Feta-köögiviljakaste

Kerge rohke köögiviljaga kaste, mis sobib pasta, riisi või kuskussiga. Ma serveerisin aga kartuliga. Mehele meenutas mu ema tehtud letšot. Kastmena tundus aga kuidagi poolik ja enam kindlasti ei teeks.

Idee siit.

kuuele (45 kcal/100 g)

2016-09-30 17.28.49.jpg

  • 190 g sibulat
  • 25 g küüslauku
  • maitse järgi värsket tšillit
  • 330 g varssellerit
  • 200 g paprikat
  • 550 g suvikõrvitsat
  • 1 spl oliiviõli
  • 600 g purustatud tomateid
  • 450 ml puljongit
  • soola, pipart, suhkrut
  • 35 ml palsamiäädikat
  • 150 g fetat
  • 20 g basiilikut

Haki sibulad, küüslauguküüned, tšilli, seller, paprika ja suvikõrvits. Kuumuta küüslauku ja sibulat õlis 2 minutit, lisa ülejäänud köögiviljad ja hauta 3 minutit. Lisa tomatikonserv ja puljong ning maitsesta soola-pipra-suhkur ja palsamiäädikaga.

Hauta kastet 10 minutit. Lisa murendatud feta ja hakitud basiilikulehed, kuumuta läbi.

2016-09-30 17.17.51.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s