Kohevad vegan pannkoogid läätsejahust

Hea näide sellest, kuidas tervislikud pannkoogid pole just kõige maitsvamad. Väga täitvad on need küll, sest konsistents on väga tihke. Šokolaadikaste ka eriti ei meeldinud, sest valgupulbri maitse käis liialt üle :(

Idee Instagramist.

kolmele-neljale (177 kcal/100 g)

2016-10-01 12.17.03.jpg

  • 180 g punase läätse jahu
  • 75 g kaerajahu
  • 45 g täisteranisujahu
  • 15 g chia-seemneid
  • 1 spl küpsetuspulbrit
  • 30 g vanillimaitselist valgupulbrit
  • kaneeli
  • 180 g banaanipüreed
  • 400 ml taimset piima

Sega kokku jahud, chia-seemned, küpsetus- ja valgupulber ning kaneel. Seejärel lisa banaanipüree ning nii palju vedelikku, et saad paksu pannkoogitaina. Lase tainal 5 minutit seista (ma lasin üleöö) ja seejärel kuumuta pann keskmisel kuumusel ning küpseta pannkooke, kuni need muutuvad kohevaks ja kuldseks.

2016-10-01 11.56.35.jpg

Šokolaadi-valgukaste (283 kcal/100 g)

  • 30 g valgupulbrit
  • 1 spl kakaopulbrit (6 g)
  • 40 g maapähklivõid
  • taimset piima (panin 90 ml lahjat kookospiima)

Sega valgupulber ja kakaopulber ning lisa maapähklivõi ja piim. Lisa viimast nii palju, et saad enda jaoks sobiva konsistentsiga kastme. Sega korralikult, et ei jääks sisse valgupulbri tükke.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s