Tšilli ja meega kanafilee

See toit peaks eriti lihtne ja kiirelt valmiv olema, aga mulle tundus, et sellega läks forever. See tunne tekib alati, kui pinged üle pea keevad ja söögitegemine viimane asi on, mida teha tahaks. Ehk siis asi polnud ilmselgelt retseptis, vaid minus :D Õnneks tõttas mees appi. Tegin algretseptiga võrreldes topeltkoguse ja üritasin kilo kana korraga pannil valmis küpsetada. Ei ole mõistlik. Läheb kaua aega ja kana muutub kuivaks. Kel vähegi kannatust, tehke kahes jaos. Maitsekooslus oli super though ja kana tuli ülimalt maitseküllane. Kõrvale valmistas mees suurepärased ahjukartulid. Kui veel salati ka jaksad valmis segada, siis on ikka täitsa tipp-topp õhtusöök!

Idee siit.

neljale (135 kcal/100 g)

2016-10-06 18.26.02.jpg

  • 1 kg broilerifileed (mul oli u 950 g)
  • 1 punane ja 1 roheline tšillikaun (me panime maitse järgi oma aia ülituliseid tšillisid)
  • 1 spl oliiviõli
  • 30 g mett
  • 0,5 sidruni mahl (30 ml)
  • soola, pipart

Lõika kanafilee suurteks tükkideks ja tšillikaunad ratasteks. Pruunista kana oliiviõlis ning keera kuumus madalaks. Lisa juurde tükeldatud tšillikaunad, mesi ja sidrunimahl ning sega kõik omavahel läbi, kuumuta madalal tulel paar minutit ning maitsesta soola ja pipraga.

Serveeri nt ahjukartulite ja värske salatiga.

2016-10-06 19.22.26.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s