Maasika-šokolaadi pannkoogid

Ei mäletanud üldse, et siin retseptis kakaonibse vaja läheb ja juhuslikult just eile ostsin neid prooviks :D Siiski lisasin ka algselt plaanis olnud tumedat šokolaadi. Ülessulatatud maasikad tegid taina päris vedelaks ja pannkoogid ei tulnud just eriti kaunid, aga maitsesid hästi ja olid mahlased. Serveerisin samuti eile korvi rännanud Monki mandli-sarapuupähklivõidega, mis on i-me-li-ne! Et ikka midagi värsket ja vähe hapukamat ka taldrikul oleks, haarasin sügavkülmast peotäie maasikaid. 

Idee siit.

kolmele (150 kcal/100 g)

2016-10-09 13.46.32.jpg

  • 130 g täisteranisujahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 2 tl vanillisuhkrut
  • näpuotsatäis soola
  • 2 spl steviaga magusainet
  • 1 purustatud banaan (120 g)
  • 200 ml piima (kasutasin mandlipiima)
  • 200 g hakitud maasikaid
  • 2 spl kakaonibse (panin 15 g nibse ja 10 g Lindti tumedat šokolaadi maasikaga)

Sega kausis jahu, küpsetuspulber, vanillisuhkur, sool ja magusaine. Lisa purustatud banaan ja piim. Sega hulka hakitud maasikad ja kakaonibsid.

Küpseta pannkooke mittenakkuval pannil mõlemalt poolt paar minutit, kasutades ühe pannkoogi kohta 1,5 spl tainast.

2016-10-09 13.33.21.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s