Aprikoosi-goji-pähklipallid kookosega

Algretseptis oli kasutatud kuivatatud mangot, mida ma poest ei leidnud. Läks siis aprikoos käiku. Tegu muidugi asjaga, mida ma tavaliselt ei söö. Ka goji marjad pole kõige suuremad lemmikud. Palju hapukat kraami koos ja ootused eriti kõrged polnud. Kookos on aga üks imeasi ja muutis need pallid ülimõnusaks. Muidugi aitasid hapukat maitset vähendada ka mandlid ja India pähklid.

Idee siit.

362 kcal/100 g

2016-10-16 19.48.38.jpg

  • 130 g kuivatatud aprikoosi
  • 140 g mandleid või India pähkleid (panin pooleks)
  • 40 g kookoshelbeid
  • 55 g goji marju
  • 1 spl sidrunimahla
  • 1 spl kookosõli

Enne pallide valmistamist leota aprikoose vähemalt pool tundi külmas vees. Pane mandlid ja/või India pähklid köögikombaini ja töötle jahuks. Lisa ülejäänud koostisosad (sh veest kurnatud aprikoos) ja töötle kleepuvaks tainaks. Veerata pallideks ja soovi korral need kata kookoshelvestega.

2016-10-16 19.49.23.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s