See brownie oleks taevalik olnud, aga mul oli vist liiga suur vorm ehk see tuli madalam ja küpses üle :( Ääred olid seega suht kuivad :( Suhkrukogust vähendasin korralikult, sest kookospallid on niigi magusad. Kokku maitses kõik nagu Bounty šokolaad. Yumyumyum!
Idee siit.
507 kcal/100 g
- 200 g võid
- 200 g tumedat šokolaadi
- 125 g nisujahu
- 3 muna
- 200 g suhkrut
- ½ tl soola
- 130 g kookoshelbeid
- 200 g kondenspiima
Katteks:
- 60 g tumedat šokolaadi
- 10 g võid
Eelkuumuta ahi 180 kraadini.
Sulata või kastrulis. Lisa kohe hakitud tume šokolaad ja lase sel võis sulada. Vispelda jahu, munad, suhkur ja sool ühtlaseks ja kohevaks. Lisa peene nirena šokolaadi-võisegu. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud vormi (kasutasin 22 cm x 22 cm).
Sega kookoshelbed kondenspiimaga ja vormi pallid (ruudukujulise vormi puhul 16 tk). Aseta pallid brownie‘le. Küpseta u 25 min kuni 30 minutit. Jahuta. Brownie peab enne lahtilõikamist vähemalt 4 tundi külmikus seisma. Soovitatavalt aga üleöö.
Sulata šokolaad vesivannil. Lisa või ja sega ühtlaseks. Nirista šokolaad teelusikaga brownie‘le.