Roosad pannkoogid

Kuidas saada pannkoogid ilma toiduvärvita roosaks? Lihtne: lisa neile peeti! Mingit peedimaitset tunda ei jää, vaid tulevad mõnusad magusad pannkoogid.

Idee siit.

kahele-kolmele (214 kcal/100 g)

2016-10-29 12.39.39.jpg

  • 105 g kaerajahu (kasutasin kaerakliisid)
  • 30 g täisteranisujahu
  • 15 vanillimaitselist valgupulbrit
  • 1,5 tl küpsetuspulbrit
  • näpuotsatäis kaneeli
  • 1,5 tl vanillisuhkrut
  • 10 g peeti
  • 90 g püreestatud banaani
  • 5 g linaseemneid
  • 5 g chia-seemneid
  • 30 g mett
  • 270 ml piima

Pane kõik koostisosad köögikombaini ja töötle ühtlaseks tainaks. Kui tahad vedelamat tainast, lisa rohkem vedelikku. Kui paksemat, lisa seda vähem. Minu meelest tuli tainas tsipa vedel, nii et pannkoogid olid madalad, aga selle tulemusel said jällegi ilusti seest valmis :) Kuumuta pannkooke mittenakkuval pannil mõlemalt poolt kuni need on tumepruunikad. Serveeri meelepärasega.

2016-10-29 11.47.06.jpg2016-10-29 12.13.19.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s