Päikesekuivatatud tomatite ja mozzarella’ga täidetud kanafilee

Kui lihtsalt kanafileed ei taha süüa, siis täida see millegi heaga. Päikesekuivatatud tomat on mu jaoks alati hea variant, mozzarella asemel eelistaks ise pigem fetat. Aga selle komboga valmib kiire ja täitsa hea õhtusöök.

Idee siit.

kahele (185 kcal/100 g)

2016-11-05 18.56.33.jpg

  • 500 g kanafileed
  • 60 g päikesekuivatatud tomateid
  • 70 g mozzarella‘t
  • 2 spl oliiviõli
  • sool/pipar

Lõika broilerifileele pikuti “tasku” sisse. Tükelda päikesekuivatatud tomatid ja mozzarella väiksemaks, täida broilerifilee tomati-mozzarella seguga ning kinnita taskud hambaorkidega.

Pruunista kanataskud pannil oliiviõlis, maitsesta soola ja pipraga, keera kuumus väiksemaks, vala pannile veidi vett ning küpseta kana kaane all umbes 10 minutit.

2016-11-05 18.45.58.jpg2016-11-05 18.50.56.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s