Banaanipannkoogid maapähklivõi ja šokolaadiga

Magusad ja pehmed gluteeni- ja laktoosivabad banaanipannkoogid, milles peidus maapähklivõi ja šokolaad. Sobisid väga hästi kokku mahedate ja hapukate lisanditega nagu kookosjogurt, granadill ja apelsin.

Idee siit.

kahele (226 kcal/100 g)

2016-11-19 12.27.12.jpg

  • 2 üleküpsenud banaani, püreestatult (240 g)
  • 2 muna
  • 40 g riisijahu
  • 40 g tükkidega maapähklivõid
  • 15 g tumedat šokolaadi

Sega esimesed kolm koostisosa omavahel. Seejärel kuumuta mittenakkuv pann. Pane sellele väike supilusikatäis tainast, mille keskele lisa natuke maapähklivõid ja šokolaadi. Kata maapähklivõi ja šokolaad tainaga, et täidis jääks pannkoogi sisse. Prae pannkook mõlemalt poolt kuldseks.

2016-11-19 12.12.02.jpg2016-11-19 12.18.01.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Banaanipannkoogid maapähklivõi ja šokolaadiga

  1. Pingback: Nutella-täidisega banaanipannkoogid | Cook the day away!

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s