Kauasäilivad mustikapannkoogid

Pannkoogid, mida võib julgelt suure koguse valmistada, sest need peaks kuni nädala maitsvana püsima! Ise sõin neid kaks päeva järjest. Serveerimiseks sobivad hästi pmts kõik asjad: jogurt, moos, värsked marjad, röstitud seemned, pähklivõided ja müsli. Pannkoogid ise pole liiga magusad ja parim osa nende juures on krõmpsuvad päevalilleseemned.

Idee siit.

kahele (211 kcal/100 )

2016-11-20 13.46.22.jpg

  • 2 üleküpsenud banaani (250 g)
  • 2 muna
  • 1 tl vedelat kookosõli
  • 1 tl kaneeli
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 90 g (toor)tatrajahu
  • 20 g päevalilleseemneid
  • 50 g külmutatud mustikaid

Koori banaanid, pane need kaussi ja püreesta kahvliga. Lisa munad, kookosõli, kaneel ja küpsetuspulber ning vispelda ühtlaseks. Lisa jahu ja sega see õrnalt tainasse. Sega tainasse ka seemned ja mustikad.

Kuumuta mittenakkuv pann keskmisel kuumusel. Lisa pannile 1 spl tainast pannkoogi kohta. Küpseta 4 min kuni 5 minutit ühelt poolt, keera ümber ja küpseta 2 min kuni 3 minutit teiselt poolt.

Säilita jahutatud pannkooke külmikus kuni nädal.

2016-11-20 13.32.51.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s