Veisehakkliha-seenepallid hapukoore-rummi kastmes

Lihtsatest komponentidest saab kiirelt kokku klopsida väga mõnusa õhtusöögi, kus kõik maitsed lihtsalt toimivad. Sobib hästi kokku riisiga.

Idee siit.

kuuele (143 kcal/100 g)

2016-11-20 18.27.33.jpg

  • 240 g sibulat
  • maitse järgi värsket tšillit
  • 25 g küüslauku
  • 1 spl oliiviõli
  • 400 g seeni või seenehoidist
  • 400 g veisehakkliha
  • 2 muna
  • soola, pipart
  • 2 tl paprikapulbrit
  • 50 ml rummi
  • 300 g lahjat hapukoort
  • peterselli

Haki sibul, tšilli ja küüslauk, vala pannile pisut õli ning hauta neid madalal tulel. Seejärel haki seened või oma seenehoidis väiksemateks kuubikuteks ja sega veisehakkliha ja munadega hästi läbi. Maitsesta soola ja pipraga. Vormi väiksed pallid, pane need pannile ja prae koos sibula ja küüslauguga kaane all kuni need on läbi küpsenud (u 8 minutit). Lisa paprikapulber ja sega läbi. Lisa pannile rumm ja kui julged (ja sul pole süttivaid esemeid lähedal), süüta seeja lase alkoholil välja põleda. Mina seda muidugi ei teinud :D Kui alkoholi leek on kustunud, lisa petersell ja hapukoor ning kuumuta veel pisut.

2016-11-20 18.54.01.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s