Pasta suitsulõhe ja spinatiga

Minu meelest nii kiiresti valmiv roog lihtsalt ei saagi väga hästi maitsta. Kaste peab ikka kokku keema, et maitsed sügavamaks muutub. Pluss avastasin, et mulle ikka üldse ei meeldi herned. Vähemalt mitte koos pastaga :D Algretseptis polnud kolme koostiosa, mis peavad olema igas mu õhtusöögis (ehk sibulat, küüslauku ja tšillit), nii et lisasin need omalt poolt juurde. Lühidalt öeldes kiire argiõhtu roog, mis millegagi ei üllata ja jääb veidi kuivaks.

Idee siit.

kuuele (138 kcal/100 g)

2016-11-26 18.49.08.jpg

  • 500 g täisterapastat
  • 1 spl oliiviõli
  • 125 g sibulat
  • 15 g küüslauku
  • maitse järgi värsket tšillit
  • 200 g värsket spinatit
  • 300 ml vahukoort (mul oli 275 ml vahukoort ja 25 ml piima)
  • soola, pipart
  • ühe sidruni riivitud koor
  • 160 g külmutatud herneid
  • 300 g suitsulõhet
  • praadimiseks õli

Keeda makaronid soolases vees al dente.

Samal ajal kuumuta pannil veidi õli ja prae hakitud sibul, küüslauk ja tšilli kergelt läbi. Seejärel närtsita pannil spinatilehed. Vala peale vahukoor, maitsesta soola, pipra ja sidrunikoorega. Lisa külmutatud herned ja tükeldatud lõhe ning lase korraks keema tõusta.

Sega kaste pasta hulka. Serveeri kohe.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s