Kalkuniliha chilli con carne

Olen korra varem ka chilli con carne‘t teinud, aga mitte kalkunilihast. Samuti valmis roog eelmine kord pliidil, seekord aga ahjus. Kahjuks meeldis eelnev versioon mulle rohkem. Seekord sai liiga vähe tšillit ka pandud, nii et tuli keskpärane hakkliharoog.

Idee siit.

seitsmele (107 kcal/100 g)

2016-12-05 19.01.59.jpg

  • 1 spl oliiviõli
  • 260 g sibulat
  • 25 g küüslauku
  • 345 g paprikat
  • maitse järgi värsket tšillit
  • 850 g kalkunihakkliha
  • 1 kg tomatipastat
  • kuivatatud punet
  • 350 ml puljongit
  • 2 purki Kidney ube
  • tšillipipart
  • soola
  • pruuni suhkrut (panin 5 g)

Pruunista pannil õlis hakitud sibulad, küüslauk, paprika, tšilli ja hakkliha ning tõsta haudepotti.

Lisa haudepotti hakklihamassi juurde tomatipasta, pune ja puljong, sega läbi, pane kaas peale ja hauta ahjus 180 kraadi juures 50 minutit. Seejäre lisa juurde nõrutatud oad, sega läbi ja kuumuta veel 10 minutit, kuid ilma kaaneta.

Maitsesta soola, tšillipipra ja suhkruga.

Serveeri riisiga.

2016-12-04 19.04.27.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s