Šokolaadine müsli

See müsli jättis mind kahjuks suht külmaks. Oli kuidagi liiga kuiv ja ilmetu. Ilmselt enda süü, sest lisasin kuivaineid rohkem kui algretseptis. Šokolaadi jäi igatahes väheks :(

Idee siit.

u 600 g (479 kcal/100 g)

2016-12-19 19.07.31.jpg

  • 50 g mett
  • 25 g kookosõli
  • 250 g täisterakaerahelbeid
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 1 tl kaneeli
  • 45 g hakitud banaanilaaste
  • 50 g hakitud mandleid (panin 65 mandleid ja 55 g metspähkleid)
  • 50 g hakitud rosinaid  (panin 55 g rosinaid ja 25 g jõhvikaid)
  • 75 g hakitud piimašokolaadi

Sulata pliidil mesi ja kookosõli. Sega omavahel kokku kaerahelbed, vanillisuhkur, kaneel, banaanilaastud ja mandlid. Lisa sulatatud mee-kookosõli segu ning sega korralikult. Aseta müslisegu küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile ning küpseta 170 kraadi juures 20 minutit, vahepeal segades, et kõik ühtlaselt küpseks.

Ahjust tulnud müslile lisa juurde rosinad ja šokolaad. Sega korralikult läbi. Lase jahtuda ja pane õhukindlasse purki.

 

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s