Sealiha sibula- ja majoneesikattega

Ma ei ole lihasõber, aga seda rooga sööks mitu portsu. Hämmastav, kuidas filee saab nii mahlane tulla. Ja see toit on tõesti imelihtne. Terve pere kiitis heaks ja seda ei juhtu iga päev :D

Idee siit.

viiele (158 kcal/100 g)

2016-12-23 18.06.13.jpg

  • 840 g sea välisfilee
  • soola, pipart
  • 2 spl oliiviõli
  • 150 g mädarõikamaitselist majoneesi (panin 100 g majoneesi ja 80 g mädarõigast)
  • 4 sibulat (415 g)
  • 1 dl naturaalset õunamahla või vett (panin 95 ml vett ja 55 ml õunamahla)

Tambi lihahaamriga lihalõigud õhemaks. Maitsesta soola-pipraga. Kuumuta pannil õli ja prae lihalõigud mõlemalt poolt pruuniks.

Tõsta praetud lihalõigud suuremasse ahjuvormi üksteise kõrvale. Määri igale lihalõigule supilusikatäis majoneesi.

Puhasta sibulad, viiluta õhukeselt. Kuumuta pannil õli, lisa sibulaviilud ja prae madalal kuumusel kuni sibul on pehme. Jaota praetud sibul lihalõikudele.

Kalla ahjuvormi õunamahl või vesi.

Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit. Enne serveerimist lase 10 minutit fooliumi all seista.

2016-12-23 18.11.54.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s