Kana-kõrvitsakarri

Kuna kõrvits pole mu lemmik köögivili, siis on alati tore, kui leian retsepti, kus see mind ei häiri. See karri on üks neist retseptidest!

Idee siit.

kuuele (76 kcal/100 g)

2017-01-01 18.52.06.jpg

  • 4 kanafileed (mul oli 935 g)
  • 1 kg kõrvitsat
  • 1 spl õli
  • 50 g karripastat
  • 2 purki lahjat kookospiima (800 ml)
  • soola, pipart
  • 2 peotäit külmutatud herneid (60 g)
  • 2 peotäit spinatilehti (60 g)
  • 45 ml kalakastet
  • 35 ml laimimahla
  • värsket peterselli

Tükelda kana ja kõrvits.

Kuumuta pannil õli ja lisa karripasta. Karripasta kogust reguleeri vastavalt sellele, kui suur teravuse sõber oled. Kuumuta õli ja karripastat koos pidevalt segades, et karripasta kõrbema ei läheks. Lisa umbes pool kookospiimast ja sega, et karripasta ei oleks tükkis, vaid ühtlaselt kreemjas. Lisa tükeldatud kana, kõrvits ja ülejäänud kookospiim. Maitsesta vähekese soola ja pipraga. Keeda u 15 minutit, kuni kana küps.

Lõpuks lisa herned ja spinatilehed, kuumuta läbi. Sega maitseks hulka kalakaste ja laimimahl. Raputa peale rohkelt värsket peterselli.

Serveeri riisiga.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s