Martsipani-nugatitäidisega šokolaadikommid

Nii palju häid asju koos ei saa mitte halb olla, eks? Nii maitsvate kommide puhul tekib alati küsimus, et miks üldse peaks keegi poest komme ostma, kui ise saab veel paremaid teha?? Valmistamine ka väga lihtne. Ainus probleem oli see, et nugat kippus kuuma šokolaadi sisse kastes pisut sulama. Seepärast oleks ehk pidanud tõesti martsipani nugati ümber mässima, mitte peale panema.

Idee siit.

u 10 tk (532 kcal/100 g)

2017-01-05 17.15.21.jpg2017-01-05 17.16.37.jpg

  • 50 g pehmet pähklinugatit
  • 75 g martsipani
  • 100 g tumedat šokolaadi (panin 25 g piimašokolaadi ja 75 g tumedat)
  • kaunistuseks nt purustatud pistaatsiapähkleid

Lõika pähklinugatist väikesed kangid. Lõika martsipanist õhukesed viilud. Mässi martsipan õhukese kihina nugati ümber (ma asetasin nugatikangi peale).

Sulata šokolaad vesivannil ja veereta komme šokolaadis. Tõsta küpsetuspaberile, raputa üle pistaatsipuruga ja lase külmas tahkuda.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s