Kodune Ferrero Rocher vol 2

Olen korra varem kodust Ferrero Rocherit teinud ja nendega oli nii palju jamamist. Selle retsepti järgi valmisid kommid aga palju lihtsamini ja maitsesid tunduvalt paremini. Röstitud metspähkel on taevalik! Nutella muidugi ka :P

Idee siit.

12 tk (551 kcal/100 g)

2017-01-06 18.36.41.jpg2017-01-06 18.37.42.jpg

Täidis:

  • 160 g Nutellat
  • 50 g peenelt hakitud röstitud metspähkleid
  • 30 g purustatud vahvlilehti
  • 12 röstitud metspähklit

Katteks:

  • 150 g piimašokolaadi (panin 130 g piimašokolaadi ja 20 g tumedat šokolaadi)
  • 30 g peenelt hakitud röstitud metspähkleid

Sega kausis kokku Nutella, hakitud metspähklid ja purustatud vahvlilehed. Tulemuseks on väga kleepuv mass, mis aseta 30 minutiks sügavkülma. Seejärel vormi massist pallid ja suru iga palli keskele üks terve metspähkel. Vormimine õnnestub edukamalt märgade kätega. Pane pallid küpsetuspaberile ja uuesti 15 minutiks sügavkülma.

Samal ajal sulata šokolaad vesivannil ja sega sisse hakitud pähklid.

Kasta iga pall sulašokolaadi sisse ja aseta küpsetuspaberile. Pane valmis pallid külmikusse, et šokolaad tahkuks.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Kodune Ferrero Rocher vol 2

  1. Pingback: Külluslik metspähkli-šokolaaditort | Cook the day away!

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s