Koorene ahjukala

Valge kala ei hakka mulle vist kunagi meeldima. Pole ammu üheski toidus nii pettunud. Ei olnud see maitseküllane ega kuskilt otsast põnev. Vana hea reegel, et kui toidus värvi pole, siis see mulle suure tõenäosusega ka ei meeldi.

Idee siit.

kuuele (195 kcal/100 g)

2017-01-07 18.01.45.jpg

  • 150 g toasooja võid
  • karulauku, tilli, peterselli
  • soola, pipart
  • 1250 g valget kala
  • 2 dl vahukoort

Mikserda omavahel ühtlaseks massiks või ja ürdid, maitsesta soola ja pipraga. Hõõru kalafileed kergelt soolaga kokku ja tõsta ahjuvormi. Jaota fileedele valmistatud maitsevõi, vala üle koorega ning küpseta 180 kraadi juures 15 min kuni 17 minutit. Serveeri koos keedetud kartulite, kodujuustu ja vormi tekkinud kastmega.

2017-01-07 17.37.07.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s