Tatra-singisalat

Ma ei söö tatart. Pole kunagi söönud. Ainult toortatar läheb suust sisse. Hiljuti tegi aga mees tatra-singisalatit ja kui seda proovisin, leidsin end mõttelt, et polegi väga halb. Keedetuna ja teiste asjadega segatuna jäi tatra ebameeldiv maitse tagaplaanile. Seega mõtlesin ka ise ühe nädala töölõunaks seda süüa. Sink, majonees ja hapukoor muidugi kõik lahjade versioonidena. Ise ka ei suuda uskuda, et ma 30 eluaasta jooksul esimest korda tatart naudin. Müstika.

Idee siit.

neljale (98 kcal/100 g)

2017-01-11 17.58.59.jpg

  • 250 g tatart
  • soola, pipart
  • 170 g kalkunisinki
  • 160 g värsket kurki
  • 3 keedetud muna
  • 2 küünt küüslauku
  • 170 g kerget majoneesi
  • 170 g lahjat hapukoort
  • soola, pipart
  • soovi korral hakitud tilli või peterselli

Pese tatar külma veega puhtaks ja keeda pehmeks. Maitsesta kergelt soola ja pipraga, et tatar ei jääks salatis mage. Haki sink, kurk, munad ja küüslauk kuubikuteks ning lisa tatrale. Sega majonees ja hapukoor ning lisa salatisegule. Sega ning maitsesta soola ja pipraga. Soovi korral lisa hakitud tilli või peterselli.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s