Tatrarisoto

Jätkan tatramaailmaga tutvumist. Allolev retsept on ikka ülilihtne. Harva on mu õhtusöögi koostisosade nimekiri nii lühike. Üritasin seda veidi pikemaks teha, lisades tšilli ja peekoni. Teinekord lisaks ka värve nt paprika v tomati näol, sest teadagi värvitu toit eriti sööma ei kutsu. Aga maitse oli küll jube hea!

Idee siit.

kuuele (127 kcal/100 g)

2017-01-22 15.06.48.jpg

  • 400 g sibulat
  • 1 spl oliiviõli
  • 400 g tatratangu
  • maitse järgi kuivatatud tšillit
  • 2 l puljongit
  • 300 g küüslauguga toorjuustu
  • 275 g kuumsuitsupeekonit
  • soola, pipart

Haki sibulad, hauta õlis klaasjaks. Lisa tatar ja tšilli, sega läbi. Hakka vähehaaval puljongit lisama. Kui kogu vedelik on imendunud, sega juurde toorjuust ja soovi korral ka peekon. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.

2017-01-23 18.27.37.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s