Kananagitsad mandlipaneeringus

Panin mandlijahu pisut vähe, nii et liiga korralikult kana sellega kaetud ei saanud. Pluss paneering ei tahtnud üldse külge jääda, sest kana oli leotamisest niiske. Tasuks kindlasti enne paneerimist köögipaberiga kanast üle käia. Maitselt aga meeldis mulle kana mandlipaneeringus väga!

Idee siit.

neljale-viiele (275 kcal/100 g)

2017-01-28 17.35.55.jpg

  • 800 g kanafileed, u 3 cm küljega tükkidena
  • u 2 dl kookospiima
  • 200 g mandlijahu
  • soola

Tükelda kana parajateks tükkideks, leota paar tundi kookospiimas. Sega kausis mandlijahu ja sool. Võta kanafilee tükid kookospiimast ning veereta neid mandlijahu-soola sees. Laota kanatükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 220 kraadi juures u 20 minutit kuni need on pealt pruunid ja krõbedad.

 

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s