Värviline kanasalat

Meeldivalt krõmpsuv salat, mille võib ka tegelikult pannil kiirelt läbi vokkida. Ma seda siiski ei teinud. Küüslauguga läksin pisut liiale ja ingveri jätaks ka teinekord välja, aga muidu meeldis.

Idee siit.

kolmele-neljale (132 kcal/100 g)

2017-01-30 18.20.13.jpg

  • 1 l vett
  • soola
  • 2 broilerifileed (500 g)
  • 150 g suhkruherne kaunu
  • 150 g porgandit
  • 150 g kapsast

Kaste:

  • 15 g hakitud küüslauku
  • 5 g riivitud ingverijuurt
  • 2 tl sidrunimahla
  • 2 tl sojakastet
  • 2 spl oliiviõli
  • soola, pipart
  • 50 g maapähkleid

Kuumuta vesi vähese soolaga keema. Lisa broilerifileed, keera kuumus madalamaks ja keeda 15 minutit. Lase kanal jahtuda ja tõmba seejärel kahe kahvliga või sõrmede abil peenteks ribadeks.

Lõika suhkruherne kaunad diagonaali all tükkideks. Ribasta porgand ja kapsas. Lisa köögiviljad kanaribadele.

Sega kõik kastmeained kokku ja vala kaste salatile. Sega läbi. Maitsesta vajadusel soola/pipraga. Puista peale hakitud maapähkleid.

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s