Kreemjas suitsukanapasta

Väga lihtne, kiiresti valmiv ja hea maitsega õhtusöök, mille ainus puudus on see, et värve ja värsket kraami on vähe. Teinekord viskaks kindlasti värsket tomatit ja maitserohelist ka sisse. Ka kohvikoort ja toorjuustu võib rohkem lisada, siis pole ohtu, et toit kuivaks jääb.

Idee siit.

kuuele (149 kcal/100 g)

2017-02-06 18.12.27.jpg

  • 450 g šampinjone
  • 15 g küüslauku
  • 2 spl oliiviõli
  • 560 g suitsukana
  • 90 g päikesekuivatatud tomateid
  • 560 ml kohvikoort
  • 150 g küüslaugumaitselist toorjuustu
  • soola
  • 450 g munanuudleid

Pese ja viiluta šampinjonid ning prae neid koos hakitud küüslauguga 5 minutit õlis, lisa hakitud kana ja päikesekuivatatud tomatid. Prae veel paar minutit. Vala pannile kohvikoor ja lisa toorjuust ning kuumuta kastet segades, kuni see tõuseb keema ja toorjuust on sulanud. Kui vaja, maitsesta kastet soolaga. Keeda ja kurna munanuudlid ning vala kaste nuudlitele.ega läbi, serveeri kohe.

2017-02-06 17.58.22.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s