Nutella-täidisega banaanipannkoogid

See pannkoogiretsept ei ole midagi uut. Sama retsepti olen kasutanud ka maapähklivõi ja šokolaadiga täidetud pannkookide tegemisel. Aga Nutella versioon oli ka vaja järele proovida :P Seekord kasutasin lisaks riisijahule ka tatrajahu ja sellises vahekorras selle maitset tunda ei jäänud. Nii et valmisid magusad ja väga täitvad gluteeni- ja suhkruvabad pannkoogid.

Idee siit.

kolmele (203 kcal/100 g)

2017-02-18 10.57.44.jpg

  • 3 üleküpsenud banaani, püreestatult (360 g)
  • 3 muna
  • 60 g riisijahu (kasutasin 40 g riisijahu ja 20 g tatrajahu)
  • veidi kaneeli
  • 60 g Nutellat

Sega esimesed neli koostisosa omavahel. Seejärel kuumuta mittenakkuv pann. Pane sellele väike supilusikatäis tainast, mille keskele lisa natuke Nutellat. Kata Nutella tainaga, et täidis jääks pannkoogi sisse. Prae pannkook mõlemalt poolt kuldseks.

Mina serveerisin ekstra Nutella, maasikate, banaani ja maapähklivõiga.

2017-02-18 10.52.29.jpg

 

 

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s