Kodune müsli

Eriti kiire ja lihtne kodune müsli.

Idee siit.

u 700 g (454 kcal/100 g)

2017-02-18 19.09.58.jpg

  • 200 g kaerahelbeid
  • 40 g seesamiseemneid
  • 40 g linaseemneid
  • 1,5 tl kaneeli
  • 50 g hakitud mandleid
  • 50 g hakitud metspähkleid
  • 200 g vedelat mett
  • 50 g kuivatatud jõhvikaid
  • 70 g rosinaid
  • 70 g hakitud kuivatatud viigimarju (kasutasin kuivatatud õunu)

Sega omavahel kaerahelbed, seesami-ja linaseemned, kaneel, mandlid, pähklid ja mesi. Vala segu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 170 kraadi juures 25 minutit. Sega vähemalt 3 korda. Jahuta täielikult ja sega sisse jõhvikad, rosinad ja viigimarjad. Säilita õhukindlas anumas.

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s