Kodujuustu-ürdipasta

See pastaroog jäi mu jaoks veidi kuivaks, võimalik, et nõrutasin liialt aga muidu oli täitsa okei ja nii ilusat värvi!

Idee siit.

neljale (101 kcal/100 g)

2017-02-20 18.11.51.jpg

  • 370 g tagliatelle pastat
  • soola
  • 440 g kodujuustu
  • suur peotäis meelepärast maitserohelist (panin 40 g rohelist sibulat ja 30 g basiilikupastat)
  • soola

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente. Seejärel nõruta pasta lohakalt. Püreesta ühtlaseks massiks kodujuust ja maitseroheline ning sega segu pastaga. Maitsesta soolaga ning serveeri parmesanilaastudega.

2017-02-20 18.19.31.jpg

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s