Keefiripannkoogid

Sidrunikoore tõttu meenutasid mu ühtesid lemmikpannkooke. Tainas oli ilusa siidja tekstuuriga ja kaloreidki peaaegu sama vähe kui ricotta-pannkookides. Maitselt olid mahedad, nii et sobivad kõigi lisanditega. Ma valisin maasikamoosi, banaani ja veriapelsini.

Idee siit.

kahele (198 kcal/100 g)

2017-02-26 11.50.01.jpg

  • 1,5 muna
  • 1 spl suhkrut
  • 0,25 tl meresoola
  • 3 dl keefiri
  • pisut riivitud sidrunikoort
  • 150 g nisujahu
  • 0,5 tl küpsetuspulbrit
  • 15 g sulavõid

Klopi munad suhkru ja soolaga lahti, lisa keefir ja sidrunikoor. Sega jahu küpsetuspulbriga ja vala muna-keefirisegu hulka. Sulata pannil või ja sega samuti tainasse. Küpseta mittenakkuval pannil keskmisel kuumusel väikesed lusikakoogid ja söö neid nt koos moosiga.

2017-02-26 11.39.28.jpg

This entry was posted in magus and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Keefiripannkoogid

  1. Pingback: Jogurtipannkoogid ja mustsõstra-vaarikamoos | Cook the day away!

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s