Valge šokolaadi Raffaellod pistaatsiapähkliga

Ülimagusad ampsud, millesse hambad sisse lüües ootab ees väike roheline üllatus. Maitselt meenutavad päris Raffaellosid.

Idee siit.

u 15 tk (585 kcal/100 g)

2017-02-26 12.01.57.jpg

  • 125 g hakitud valget šokolaadi
  • 0,5 tl vanillisuhkrut
  • 40 ml vahukoort
  • 25 g kookosjahu
  • u 15 pistaatsiapähklit (7 g)
  • 20 g kookoshelbeid

Vala šokolaad kaussi, lisa vanillisuhkur. Kuumuta vahukoor keemiseni ja eemalda siis tulelt. Vala tuline vahukoor šokolaadile ja lase pool minutit seista. Nüüd sega, kuni šokolaad sulab ja saad ühtlase läikiva kreemi (kui tundub šokolaad korralikult ära ei sula, soojenda segu ettevaatlikult pliidi kohal, ise pidevalt segades). Lisa kookosjahu ja sega ühtlaseks. Kata kauss toidukilega ja tõsta vähemalt 1 tunniks külmkappi.

Nüüd võta lusikatäis šokolaadisegu, lükka sellesse pähkel ja veereta ümmargused pallid. Veereta palle kookoshelvestes kuni need on ühtlaselt kaetud. Tõsta külmkappi kuni serveerimiseni. Kui soovid valminud maiustusi kinkida, siis hoia neid samuti külmikus kuni viimase hetkeni.

2017-02-26 11.38.48.jpg

Advertisements
This entry was posted in magus and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s