Panko paneeringus kalkunilihapallid

Friteerimise asemel valmistasin lihapallid ahjus ja need tulid ikkagi ülimalt krõbeda koorikuga. Tasub proovida!

Idee siit.

kaks plaaditäit, u 37 tk (213 kcal/100 g)

2017-03-05 19.42.43.jpg

  • 1 hakitud sibul (100 g)
  • 900 g hakitud kalkuni rinnaliha (kasutasin hakitud kalkuni kintsuliha)
  • 1 spl sinepit
  • 4 spl maisitärklist (40 g)
  • 4 munakollast
  • soola, pipart
  • 90 g pankot (paneerimiseks)

Sega omavahel ühtlaseks massiks hakitud sibul, hakkliha, sinep, maisitärklis ja munakollased ning maitsesta soola, pipraga.

Purusta panko köögikombainis hästi peeneks.

Vormi hakkliha massist keskmise suurusega pallid ja paneeri neid panko sees. Lihapallide konsistents on üsna pehme, mis annab väga mahlase tulemuse.

Tõsta pallid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 220-kraadises ahjus 10 minutit, kuni need on pealt pruunistunud. Alanda ahju temperatuur 180 kraadile, keera pallid ümber ja küpseta veel 10 min kuni 15 nutit.

2017-03-05 19.46.06.jpg

 

 

Advertisements
This entry was posted in soolane and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Jaga mõtteid

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s